Mer än två decennier av passion

Svensk Charksupport grundades år 2000 och har sedan dess etablerat sig som en stabil leverantör av maskiner och service för den svenska chark- och livsmedelsindustrin. Vi som jobbar här brinner för allt som har med matproduktion att göra och vår målsättning är helt enkelt att ge dig den bästa servicen du kan hitta.

Som generalagent för några av marknadens främsta producenter av kvalitetsmaskiner och förbrukningsmaterial – Seydelmann, van Hessen, Günther och Poly-Clip – ger vi dig till tillgång till det senaste inom forskning och utveckling inom området. Maskinerna och tillbehören garanterar både din personals och dina kunders säkerhet.

Vi vet hur viktigt precision är för våra kunder. Vikt, mått och utseende måste vara exakt. Ett gediget urval av maskinsystem ger dig optimala möjligheter att få rätt maskin för rätt ändamål. Dina kvalitetskrav är vår måttstock!

Det spelar ingen roll i vilken del av landet du har din verksamhet. Du når oss alltid när du behöver maskiner, hjälp, rådgivning eller annan service. Det här är vår passion och vi kan inte tänka oss något roligare att arbeta med.

Vi är chark- och livsmedelsbranschens bästa vän!

Hör av dig!

Nu när du lusläst vår hemsida kanske du blivit så intresserad att du vill lära känna oss? Ring oss gärna. Vi står till tjänst och svarar på allt du vill veta om maskiner, service eller branschen i största allmänhet.