Oavsett vilken smaksättning du behöver måste du kunna lita på att dina kryddor och såser håller högsta kvalitet. Och det är den enkla anledningen till att vi samarbetar med Promar. När det kommer till kvalitet är bara det bästa gott nog.
Kryomalda kryddor
För att undvika den värmeutveckling som sker när man maler kryddor vid rumstemperatur använder sig Promar av kryoteknik. Kort sagt, kryddorna snabbkyls och mals vid en låg temperatur. På så sätt behåller kryddorna många viktiga aromämnen samt över 50 % av oljorna. Tekniken används för muskotnöt, kanel, kryddnejlika, ingefära, anis, curry, för att inte tala om den fantastiska pepparn. Funkar även på örter såsom mynta, melissa, salvia och johannesört.
Hör av dig så hittar vi rätt lösning för dig!
Vill du veta mer?
Kontakta vår säljare Daniel för mer information om leverans och pris, eller skicka en offert- /orderförfrågan direkt.
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.