SUPPORT, SERVICE OCH KORTA LEDTIDER

 

Service är ett av våra viktigaste ledord. Vi erbjuder därför kostnadsfri telefonsupport, snabb support på plats och vi är alltid tillgängliga vid behov. Vi finns i hela Sverige och har därmed möjlighet att ge er en snabb och effektiv service så som ni vill ha den.

 

Vårt lager i Göteborg ger oss möjligheten att snabbt kunna leverera och svara på frågor om lagerstatus. Vi har möjligheten att leverera allt du behöver samma dag som inkommen order från vårt lager alternativt genom express vilket ger korta ledtider.

 

Många större förslitningsdetaljer och elektronikkomponenter finns i vårt utbytessystem. Detta innebär att du inte behöver betala hela kostnaden för en ny del, utan bara vad det kostar att reparera den.

 

Alla våra kunder får exklusiv tillgång till digitala reservdelskataloger för de maskiner vi levererar. Därmed minimeras risken för felbeställningar och onödiga produktionsstopp.

FABRIKSRENOVERADE

MASKINER MED GARANTI

 

Vi erbjuder fabriksrenoverade Handtmann-maskiner till mycket förmånliga priser. På köpet får du den unika kvaliteten och en professionellt rekonditionerad korvspruta. Alla slitdelar är ersatta med nya originalprodukter i förebyggande syfte. Efter datorbaserad slutinspektion av QCheck förses maskinen med en kvalitetsstämpel och sex månaders garanti. Även Seydelmann och Poly-Clip har liknande system.

Du är alltid välkommen att höra av dig!

sales@charksupporten.se

Svensk Charksupport AB

Box 8998, SE 402 74 Göteborg

Besöksadress

Exportgatan 30, Hisings Backa

Telefon +46 31-742 55 40

Telefax +46 31-742 22 66