KÖTTBEREDARE

(SEYDELMANN)

 

”IN THE HANDS OF THE BEST”

- inte bara tomma ord när det kommer från ett företag med mer än 170 år i branschen.

 

Här finns snabbhackor från små bordsmodeller upp till världens största vakuum snabbhack. Kvarnar, blandare och emulsionskvarnar i alla storlekar, allt i rostfritt stål för säker och hygienisk produktion. Som samarbetspartner till Seydelmann har vi möjlighet att kunna erbjuda er allt från enskilda maskiner till kompletta system för bl.a. emulsionsproduktion.

KORVSPRUTOR

(HANDTMANN)

 

”IDEAS FOR THE FUTURE”

- ledord som beskriver Handtmann och vårt samarbete.

 

Vi är stolta och ödmjuka inför att få jobba med Handtmanns fantastiska produktkatalog. Allt från de minsta vakuumfyllare till världens antagligen mest avancerade upphängningslinje med integrerad robot för automatisk hängning av korv.

 

I Handtmanns välutrustade provkök, Forum, finns möjlighet till skarp provkörning för att säkerställa att även den mest komplicerade produkten körs med rätt utrustning redan från start.

KORVSKINN

(VAN HESSEN)

 

”NATURE´S BEST NATURAL SAUSAGE CASINGS”

- en av världens största producenter av naturtarm är vår holländska partner van Hessen.

 

De producerar svin-, nöt- samt fårtarm, som till exempel den populära Proline och är certifierade enligt BSR och IFS. Du kan få den raffad på mjuka eller hårda rör för snabb påträdning – med eller utan överlapp. Specialkvaliteten ”Exakta längder” fungerar perfekt i kombination med Svensk Charksupports  egendesignade produkt – Trippelröret.

 

Alla produkter mellanlagras i Sverige för att kunna ge er en snabb leverans när behovet uppstår.

CLIPSMASKINER/CLIPS

(POLY-CLIP)

 

”INNOVATIVE, RELIABLE, LEADING”

- att vara först på en marknad är stort, att outtröttligt fortsätta utveckla nya innovationer och förbättringar är inget annat än beundransvärt.

 

Med Poly-Clips hjälp ser vi till att ni har rätt utrustning för era clipsade produkter, från små råkorvar till stora skinkor och allt däremellan. Vi erbjuder allt ifrån små handclipsare att ha på bordet till snabba automatmaskiner samt automatiska kombinerade svets- och clipsmaskiner för kostnadseffektiv körning med film istället för färdigt skinn.

 

Givetvis är clipsen certifierade för livsmedelsproduktion.

Du är alltid välkommen att höra av dig!

sales@charksupporten.se

Svensk Charksupport AB

Box 8998, SE 402 74 Göteborg

Besöksadress

Exportgatan 30, Hisings Backa

Telefon +46 31-742 55 40

Telefax +46 31-742 22 66